søndag den 11. august 2013

Hjælpsom

Så blev det en ny dag som startede tidligt. Berta stod op og så syntes jeg ligesom ikke, at jeg gad blive liggende og sove.... Min mor stod så op sammen med os tøser, Emma inkl. det var nu fint, for så bliver der serveret morgenmad og så går turen ud på marken for at undersøge nattens lugte.


Jeg vil lige fortælle om Bertas mor, hun hedder Anne Louise (faktisk min menneske søster) og hendes far, Mads. Mads og jeg kysser lidt, men hverken Berta eller Anne Louise bliver jaloux... Anne Louise har et langt krøllet hår som bare er fantastisk at lege med og sove i, jeg tror faktisk hun syntes det er ligeså sjovt som mig....
Nå, vi får en travl dag - farfar og farmor rejser hjem "til hovedlandet" igen, som farfar siger. Så skal der gøres rent og ryddes op fordi der kommer nye gæster.
Og det var så jeg trådte i karakter, som den lille, men ivrige hjælper!
Der skulle rulles haveslage sammen og der hjalp jeg med at trække, støvsuges, hvor jeg går foran og viser, hvor der skal støvsuges. Henter kluden og samle tøjet op som ligger på gulvet, jo man får travlt, når der sådan skal ryddes op... Min far har noget med ledninger, netkabler og kabler og her må jeg også træde til og hjælpe, i nogle tilfælde løfter han ledninger op i luften og jeg tror ærligt talt han er blevet overrasket over, hvor højt jeg kan nå op....
Så en hurtig luftetur til stranden og en middagslur.


 Derefter kom Birthe og Frank på besøg. De havde gaver med til mig og Emma, 
Til aften skal vi besøge Brian og Dina, som har et par raske drenge. Mor og far siger, at jeg skal med, for at lære at komme med ud andre steder og blive "socialiseret". Den er jeg helt med på!




Ingen kommentarer:

Send en kommentar